Italiensk vægdesign til den kræsne kunde

Denne reference er i en privat lejlighed i Viborg hvor vi har fået lov til at lave en rigtig flot Swahilli væg samt 2 venetianske puds-vægge.

Swahili er en guld- og sølvbaseret maling til at lave spektakulære effekter med. I alt kan man vælge mellem 100 farver. Den grove struktur giver mulighed for at skabe designs, som ikke er muligt med andre metallics. Med Swahili kan der skabes et high-end look med visuelle effekter, der giver et unikt spil af lys og skygger.

Swahili er et innovativt produkt, der repræsenterer et udtryk for Novacolors engagement i miljømæssig bæredygtighed. For at reducere klimaaftrykket er Swahili fremstillet med et specielt bindemiddel. Dette er lavet af bæredygtig biomasse, som erstatter de fossile råvarer. Derfor har de fået betegnelsen ”mass balance approach” og er certificeret REDcert2.​

mass-balance       red-cert

Vi har været med i programmet Drømmehjem på TV Midtvest

​Venetiansk puds

”Mirror” er et mere end et 2000 års gammelt traditionelt kalkbaseret produkt, et naturprodukt.

Den høje kvalitet af kalk fra Novacolor`s egne kalkminer og de nye udvindingsmetoder, har gjort Mirror til et af vores mest populære produkter.​

Mirror´s helt unikke look gør det til arkitekters foretrukne valg. Kombinationen af en smukt marmor-lignende overflade og et naturprodukt, er den perfekte løsning for den kræsne kunde. Mirror er desuden åndbar, hvilket sikrer et sundere indeklima og større psykisk velvære.​​

Vi har været med i programmet Drømmehjem på TV Midtvest

Mirror er inspireret af fortidens store arkitekter. Det giver mulighed for at skabe dekorationer med et meget eksklusivt look. Fortidens store paladser og slotte var alle lavet med kalk spartel.

Vi har været med i programmet Drømmehjem på ​TV Midtvest

Se hele udsendelsen​

Det siger mine kunder​

- Aage​

"Flot arbejde"

Vi er rigtig glade for vores nye køkkenvæg i farven Negro. Lakken gør at det er lækkert at røre ved. Vores kommunikation var helt i top og de har udført arbejdet lige efter vores ønske.

- Lars E. Christiansen​

"Mikrocement"

Vi har fået mikrocement på vores badeværelse, og vi er bare vilde med resultatet! De varmeste anbefalinger af Viborg Design herfra.

​​

- Lone Madsen​

"Jeg har haft den fornøjelse at blive…"

Jeg har haft den fornøjelse at blive betiget med et nyt badeværelse med microcement af viborg design og jeg er ovenud begejstret over resultatet, og energien som firmaet har lagt i arbejdet og den gæstfrihed som de udstråler når man snakker med dem er et kæmpe plus.

Tusind tak!

- Helle Fjelsted​

"Puds"

​Vi har fået struktur puds inde i stuen og vi er yderst tilfreds med det. Kvalitet til aftalt tid og de har lyttet til vores ønsker.

- Emil

"Udført klinge arbejde af Viborg design."

​har fået mikrocement på vores badeværelse, og vi er bare vilde med resultatet! De varmeste anbefalinger af Viborg Design herfra.

​​

- Kevin Christiansen

"Super godt arbejde på vores køkken…"

Super godt arbejde på vores køkken bordplade og bryggers, flot resultat og virkelige gode til at rådgive om produkterne! Kan klart anbefales.​

- Lise

- Bodil & Finn

Microcement

Vi har fået struktur puds inde i stuen og vi er yderst tilfreds med det. Kvalitet til aftalt tid og de har lyttet til vores ønsker.

Godt arbejde og ditto humør

Modsat andre leverandører af epoxy-gulve svarede Tjalling Ploeg prompte på vores forespørgsel om at få lagt et bryggersgulv. Han kom hurtigt forbi og anbefalede os i stedet at få lagt et polyurethan-gulv. Tilbud på pris og tidshorisont holdt stik, og vi er meget tilfredse med resultatet. Vi anbefaler gerne Viborg Design og takker Tjalling Ploeg for godt arbejde - og ditto humør.

- Viborg Design​

Skal dit næste projekt beskrives her?

Vi kan både hjælpe med dit næste microcement- og epoxygulv, men er også knivskarpe til klinkearbejde. 

Skal vi hjælpe dig med dit næste gulvprojekt?

Service og håndværk i verdensklasse

God service og håndværk i verdensklasse. Tjalling kan sit kram, og har styr på sit håndarbejde.


Bedste anbefalinger herfra!

 - Sebastian

- Martin

- Malene

Epoxy gulv i garage

Vi har fået lavet epoxy gulv i garagen på vores nybyggede hus, af Viborg Design. Og vi er super glade for både processen og resultatet. Så bedste anbefalinger herfra​

Har fået lavet PU gulv

Har fået lavet PU gulv. Meget professionel udført.

Har holdt det lovede tidsplan hele vejen igennem g har leveret et fuldt ud tilfredsstillen resultat.

- Viborg Design​

Skal dit næste projekt beskrives her?

Vi kan både hjælpe med dit næste microcement- og epoxygulv, men er også knivskarpe til klinkearbejde. 

Skal vi hjælpe dig med dit næste gulvprojekt?

Viborg Design

Gotlandsvej 30

8800 Viborg

Kontakt os

Telefon: 49 40 55 88

E-mail: info@viborg-design.dk

E-mail: bogholderi@viborg-design.dk

CVR: 41658665

Vi samarbejder med​