Få et Microcement gulv eller New Yorker gulv

Vi løfter dit hjem til nye højder​

Drømmer du om at få rengøringsvenlige New Yorker gulve, en dekorativ væg, en ny fugefri bruseniche eller noget helt fjerde i et råt og tidsløst design? Så skal du vælge microcement gulv. Microcement gulve fås i 42 forskellige farver, og metoden, hvorpå det påføres, skaber et unikt farvespil.

Viborg Design skaber gode løsninger for private og erhverv i blandt andet Randers, Silkeborg og mange andre byer i Jylland.​

​Sådan ser opbygningen ud af et microcement gulv

Undgå beskidte fuger på badeværelset med et microcement gulv

Vælg en modernisering i form af microcement, som lader dine fuger forsvinde, og få et helt nyt badeværelse – uden at skulle fjerne de gamle fliser, da microcement kun fylder 3 mm og kan påføres ovenpå fliser.

Der er mange fordele ved et microcement gulv eller microcementvægge. Det er for eksempel fugefrit, hvilket gør det nemmere at rengøre og vedligeholde. Spilder du noget, behøver du derfor ikke skrubbe løs i en fuge for at sikre dig mod efterfølgende gener.

​Praktisk og moderne løsning med mange fordele

Et smukt gulv kan løfte det samlede udtryk til nye højder. Vi skal gå rundt og føle os hjemme. Det skal føles godt at gå rundt på – også i bare tæer. Det skal endvidere kunne modtage rigtig meget slid og masser af snavs, uden at det tager skade. Derfor bruger vi en anden lak på gulvet end på væggene.

Microcement er din vej til unikke New Yorker gulve

​Microcement gulve er en både praktisk og moderne løsning til dig, der ønsker et råt look på gulvet, væggen eller noget helt tredje. 

Gulve i microcement leder hurtigt tankerne hen på New Yorker gulve, netop på grund af det rå og industrielle udtryk.​

Microcement gulv er blandt andet attraktivt på stuevægge, i køkkener og på badeværelser, og der er 10 års produktgaranti. Det kan fås i 42 forskellige farver og en række metaller. Det er endda muligt at få dem oxideret.

Microcement gulve har opnået meget popularitet i Europa

Metoden med microcement stammer fra Spanien. Metoden har i det hele taget opnået stor popularitet i Europa – ligesom mange andre venetianske pudseteknikker. Man kan også pudse loft i dekorative teknikker.

Gulve og vægge er alt sammen overflader, hvor håndværkeren bestemmer spillet i overfladen med den teknik, der anvendes til at køre med pudsebrættet. Viborg Design er ekspert på området og står naturligvis klar til at rådgive dig, så du får lige præcis dén løsning, der passer til dig.

Kontakt os for at få et tilbud på et microcement gulv

Du er velkommen til at få mere information om microcement gulv og microcementvægge. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for dine kommende New Yorker gulve eller andre lignende projekter med microcement.

Vores priser afhænger altid af opgavens størrelse, men de starter på 1.250 kr. pr. kvm.

Wall 2 Floor fra Novacolor.

Der er en bred vifte af muligheder for at lave forskellige finish og udtryk med Novacolors Wall 2 Floor-serie – farverne er mange, finish ligeså, når du vælger Wall 2 Floor Microcement. Bemærk at man kan få sit projekt til at gå op i en endnu højere enhed ved at tilvælge metaller på overfladen.

Prøv Novacolors visualiserings værktøj, og find den perfekte farve til netop jeres væg.

Klik dig ind på Novacolor og følg derefter denne guide. Så kan I se den farve i overvejer at få lavet.

  1. ​Tryk på knappen,
  2. Vælge Badeværelse, Soveværelse, Stue eller Køkken
  3. Tryk på ”Vælg farve” (choose color)
  4. Tryk på ”Floorings”
  5. Tryk på ”Wall2Floor”
  6. Tryk på den farve, i overvejer
  7. Tryk ved siden af, på selve rummet i har valgt.​​

Har du et projekt på tegnebrættet? ​- Grib chancen nu og få et uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger mine kunder​

- Aage​

"Flot arbejde"

Vi er rigtig glade for vores nye køkkenvæg i farven Negro. Lakken gør at det er lækkert at røre ved. Vores kommunikation var helt i top og de har udført arbejdet lige efter vores ønske.

- Lars E. Christiansen​

"Mikrocement"

Vi har fået mikrocement på vores badeværelse, og vi er bare vilde med resultatet! De varmeste anbefalinger af Viborg Design herfra.

​​

- Lone Madsen​

"Jeg har haft den fornøjelse at blive…"

Jeg har haft den fornøjelse at blive betiget med et nyt badeværelse med microcement af viborg design og jeg er ovenud begejstret over resultatet, og energien som firmaet har lagt i arbejdet og den gæstfrihed som de udstråler når man snakker med dem er et kæmpe plus.

Tusind tak!

- Helle Fjelsted​

"Puds"

​Vi har fået struktur puds inde i stuen og vi er yderst tilfreds med det. Kvalitet til aftalt tid og de har lyttet til vores ønsker.

- Emil

"Udført klinge arbejde af Viborg design."

​har fået mikrocement på vores badeværelse, og vi er bare vilde med resultatet! De varmeste anbefalinger af Viborg Design herfra.

​​

- Kevin Christiansen

"Super godt arbejde på vores køkken…"

Super godt arbejde på vores køkken bordplade og bryggers, flot resultat og virkelige gode til at rådgive om produkterne! Kan klart anbefales.​

- Lise

- Bodil & Finn

Microcement

Vi har fået struktur puds inde i stuen og vi er yderst tilfreds med det. Kvalitet til aftalt tid og de har lyttet til vores ønsker.

Godt arbejde og ditto humør

Modsat andre leverandører af epoxy-gulve svarede Tjalling Ploeg prompte på vores forespørgsel om at få lagt et bryggersgulv. Han kom hurtigt forbi og anbefalede os i stedet at få lagt et polyurethan-gulv. Tilbud på pris og tidshorisont holdt stik, og vi er meget tilfredse med resultatet. Vi anbefaler gerne Viborg Design og takker Tjalling Ploeg for godt arbejde - og ditto humør.

- Viborg Design​

Skal dit næste projekt beskrives her?

Vi kan både hjælpe med dit næste microcement- og epoxygulv, men er også knivskarpe til klinkearbejde. 

Skal vi hjælpe dig med dit næste gulvprojekt?

Service og håndværk i verdensklasse

God service og håndværk i verdensklasse. Tjalling kan sit kram, og har styr på sit håndarbejde.


Bedste anbefalinger herfra!

 - Sebastian

- Martin

- Malene

Epoxy gulv i garage

Vi har fået lavet epoxy gulv i garagen på vores nybyggede hus, af Viborg Design. Og vi er super glade for både processen og resultatet. Så bedste anbefalinger herfra​

Har fået lavet PU gulv

Har fået lavet PU gulv. Meget professionel udført.

Har holdt det lovede tidsplan hele vejen igennem g har leveret et fuldt ud tilfredsstillen resultat.

- Viborg Design​

Skal dit næste projekt beskrives her?

Vi kan både hjælpe med dit næste microcement- og epoxygulv, men er også knivskarpe til klinkearbejde. 

Skal vi hjælpe dig med dit næste gulvprojekt?

Viborg Design

Gotlandsvej 30

8800 Viborg

Kontakt os

Telefon: 49 40 55 88

E-mail: info@viborg-design.dk

E-mail: bogholderi@viborg-design.dk

CVR: 41658665

Vi samarbejder med​