Epoxygulv – epoxy-behandling af stål- og betongulve​

Overvejer du at få et epoxygulv? Viborg Design kan lave dine gulve flotte og slidstærke med en epoxy-behandling. Epoxy er velegnet på for eksempel stål- og betonemner, men kan også anvendes på andre emner. Viborg Design laver gulve for både private og erhverv i blandt andet Viborg og i en ca. 100 kilometer radius omkring Viborg - for eksempel i Randers, Silkeborg og omegn.

Pæne og rengøringsvenlige overflader med lang holdbarhed

Epoxy-behandling er det rette valg, hvis du ønsker pæne og rengøringsvenlige overflader, som holder i mange år.

Epoxy er især velegnet til at sikre overlader på for eksempel betonemner, men egner sig også til træ, klinker og så videre. Samtidig er det billigere end for eksempel microcement.

Epoxy bliver brugt til blandt andet:

  • Private garager
  • Varemodtagelser
  • Fødevareindustri
  • Byggemarkeder
  • Lagerhaller
  • Produktionshaller
  • Bilværksteder
  • Omklædningsrum
  • Forsamlingshuse
  • Butikker

​Viborg Design er firmaet inden for epoxy-behandlinger, og vi laver gerne epoxygulve i din bolig eller virksomhed. Vi står ligeledes klar med kompetent vejledning i din beslutningsproces, så du er helt sikker på at vælge den rette løsning.

​Alternativt kan du vælge polyure​than (PU). Det er blødt at gå på, det er akustik dæmpende, og det er mere fleksibel, hvilket gør, at det ikke revner. Et PU-komfortgulv er velegnet til showrooms, garager, boliger, butikker, kontorer og saloner. Læs mere om fordelene ved et polyurethangulv her.

Hvad koster epoxygulv?

Priserne for et epoxygulv afhænger af flere forhold, herunder overfladen og overfladens tilstand. Dertil kommer naturligvis gulvets størrelse samt den ønskede eller nødvendige tykkelse på gulvbehandlingen.

Kontakt Viborg Design for en snak om de mange muligheder og få et uforpligtende tilbud med en god pris.

Har du et projekt på tegnebrættet? ​- Grib chancen nu og få et uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger mine kunder​

- Aage​

"Flot arbejde"

Vi er rigtig glade for vores nye køkkenvæg i farven Negro. Lakken gør at det er lækkert at røre ved. Vores kommunikation var helt i top og de har udført arbejdet lige efter vores ønske.

- Lars E. Christiansen​

"Mikrocement"

Vi har fået mikrocement på vores badeværelse, og vi er bare vilde med resultatet! De varmeste anbefalinger af Viborg Design herfra.

​​

- Lone Madsen​

"Jeg har haft den fornøjelse at blive…"

Jeg har haft den fornøjelse at blive betiget med et nyt badeværelse med microcement af viborg design og jeg er ovenud begejstret over resultatet, og energien som firmaet har lagt i arbejdet og den gæstfrihed som de udstråler når man snakker med dem er et kæmpe plus.

Tusind tak!

- Helle Fjelsted​

"Puds"

​Vi har fået struktur puds inde i stuen og vi er yderst tilfreds med det. Kvalitet til aftalt tid og de har lyttet til vores ønsker.

- Emil

"Udført klinge arbejde af Viborg design."

​har fået mikrocement på vores badeværelse, og vi er bare vilde med resultatet! De varmeste anbefalinger af Viborg Design herfra.

​​

- Kevin Christiansen

"Super godt arbejde på vores køkken…"

Super godt arbejde på vores køkken bordplade og bryggers, flot resultat og virkelige gode til at rådgive om produkterne! Kan klart anbefales.​

- Lise

- Bodil & Finn

Microcement

Vi har fået struktur puds inde i stuen og vi er yderst tilfreds med det. Kvalitet til aftalt tid og de har lyttet til vores ønsker.

Godt arbejde og ditto humør

Modsat andre leverandører af epoxy-gulve svarede Tjalling Ploeg prompte på vores forespørgsel om at få lagt et bryggersgulv. Han kom hurtigt forbi og anbefalede os i stedet at få lagt et polyurethan-gulv. Tilbud på pris og tidshorisont holdt stik, og vi er meget tilfredse med resultatet. Vi anbefaler gerne Viborg Design og takker Tjalling Ploeg for godt arbejde - og ditto humør.

- Viborg Design​

Skal dit næste projekt beskrives her?

Vi kan både hjælpe med dit næste microcement- og epoxygulv, men er også knivskarpe til klinkearbejde. 

Skal vi hjælpe dig med dit næste gulvprojekt?

Viborg Design

Gotlandsvej 30

8800 Viborg

Klik her for rutevejledning

fb-svg-moerk  Find os på Face​book

Kontakt os

Telefon: 49 40 55 88

E-mail: info@viborg-design.dk

E-mail: bogholderi@viborg-design.dk

CVR: 41658665

Vi samarbejder med​